vrijdag 5 oktober 2012

Nog een week!

Nog een week en dan zal de volgende Sketchrawl weer gaan plaatsvinden, nl. op zaterdag 13 oktober as. Tijd :11-16 uur.
Wij kijken er naar uit om weer te gaan tekenen !
Deze keer zullen we iedereen op een mooie landelijke plek ontvangen ; De Groene Raat -Harreweg 19 -Schiedam .
De koffie en thee worden gesponsord door Irado (de organisatie die verantwoordelijk is voor deze boerderij en tuinen ) wij zorgen voor iets lekkers. 


Via Facebook en Twitter hebben wij vernomen dat er deze keer weer iets meer mensen zullen komen om te tekenen !Er zijn ook mensen die voor een tweede of derde keer met ons komen tekenen .Of mensen die iemand anders meenemen omdat ze het de vorige keer zo leuk vonden .Leuk, zo breidt de groep gelijkgestemden zich steeds een beetje meer uit .Zowel jong als oud,profesionals en amateurs hopen wij door elkaar te ontvangen ,zo krijgen we een leuke mix van tekenliefhebbers bij elkaar !

Voor mensen die nog niet weten hoe het werkt ;je komt naar de ontvangstplek ,neemt een kopje koffie/thee ,neemt je eigen tekenspullen mee ,zoekt een inspirerende plek en gaat zelf aan het tekenen ...niemand beoordeeld je ,maar natuurlijk is het wel leuk om bij elkaar te kijken .
Natuurlijk hopen wij op mooi weer .Echter bij slecht weer is er binnen in de boerderij en de schuur ook wat plek om te kunnen tekenen.
Hou er rekening mee dat als je buiten wilt tekenen en daarbij wilt zitten dat je daarvoor iets meeneemt (stuk plastic /klapstoeltje/krukje oid ? )

PS.Weet je mensen die ook graag tekenen, wil je dan dit bericht dan nog even doorgeven .Je kunt ook op de hoogte blijven via Twitter of Facebook.
Tot volgende week?
 
Diana en Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Volgers