vrijdag 26 oktober 2012

Wat was het gezellig en weer meer tekenliefhebbers

zaterdag 13 oktober ;

Onze derde SketchCrawl2dam .....best spannend weer hoe het vandaag zal verlopen ,wat gaat het weer doen ,hebben we genoeg plek binnen ,enzovoorts .
De lokatie is geregeld ,we kunnen zowel binnen als buiten tekenen en de dag begint met kou en regen ....binnen tekenen dus voorlopig .
Er komen gelijk in het begin van de dag al mensen binnen ;nieuwe gezichten ,maar ook bekende gezichten van een vorige sketchcrawl ,sommigen hebben ook iemand meegenomen .
Aan het eind van de middag kunnen we toch gelukkig ook genieten van de mooie tuinen rondome de boerderij en er kan zelfs getekend worden ....
Er heerst een leuke sfeer ,de stemming zit er in en iedereen praat met iedereen ,over tekenen en de achtergronden maar ook over andere interessante dingen .
De koffie en thee heeft Irado verzorgd en wij hebben daar natuurlijk iets lekkers bij meegenomen .
terugkijkend op deze dag kunnen we wel zeggen ;WAT was dit een leuke dag! LEUKE mensen ,MOOIE lokatie ,lekker TEKENEN ....PERFECT! we kunnen  niet wachten tot de volgende Sketchcrawl ;) #januari 2013 die weer in Rotterdam zal gaan plaatsvinden.
Allemaal tekenliefhebbers in dezelfde omgeving ,en toch allemaal andere materialen ...Er werden mandalas getekend ,op de computer getekend ,in schetsboeken geschetst en geschilderd ...erg leuk!
Opvallend was dat de mensen die er waren niet uit Schiedam ,maar uit andere plaatsen in de Randstad kwamen.Er was zelfs iemand uit Duitsland bij deze keer.
Met zo'n 25 mensen die zijn geweest kunnen we wel van een succes spreken .

Tot de volgende Sketchcrawl2dam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Volgers