zaterdag 8 oktober 2016

29 oktober 2016 -tekenen bij de Kraal ...kinderboerderij in het Kralingsebos.

Hoi tekenliefhebber ,
Wij hebben deze keer zelf een datum voor de volgende sketchcrawl  geprikt aangezien Enrico Casarosa tot nu nog geen datum had doorgegeven en wij toch wel op een tekendag in oktober hadden gerekend .
We gaan deze keer tekenen in Rotterdam ,en nodigen jou hierbij uit .Hierbij kondigen wij de nieuwe ontvangstplek aan voor de sketchcrawl op 29 oktober as.
De ontvangstplek is deze keer bij een kinderboerderij in het kralingse bos ,dit betekend dus dat U ook in dit prachtige bos kunt tekenen !
Wij kunnen daar gebruik maken van de toiletten en  overdekte picknicktafels ,wat betekend dat het wel fris zou kunnen zijn en dat je je kleding daar beter bij kan aanpassen ,warme kleren aan dus !! We hopen weer op veel deelnemers, dus misschien wil je de flyer voor ons delen of ophangen op een plek waar mogelijk geïnteresseerden dit kunnen lezen.
Tot de 29ste? Vergeet je tekenspullen en die warme kleding niet!
Diana en Monique 


Kinderboerderij de Kraal in het Kralingse bos Kinderboerderij de Kraal is een prachtig, in het Kralingse bos gelegen, gemeentelijke kinderboerderij. Centraal op de kinderboerderij staan drie karakteristieke huisjes met een rieten dak, die onderdak bieden aan verschillende dieren en een kleinschalige horeca. Deze gebouwtjes staan rondom een pleintje dat dienst doet als terras. Aan die opstelling heeft de kinderboerderij de naam ‘’De Kraal’’ te danken.

Bereikbaarheid

Bus:
Vanaf Rotterdam CS, bus 38 naar de ingang bij de Bosdreef (+/- 20 minuten). Bus 36 stopt ten noorden van het bos (+/- 15 minuten lopen).
Tram:
Lijn 7, uitstappen op de Vietlaan (+/- 10 minuten lopen).
Metro:
Halte Kralingse Zoom (+/- 15 minuten lopen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Volgers