Wat is Sketchcrawl?

Sketchcrawl ....wat is dat ?
De eerste keer dat ik van Sketch en Crawl hoorde was op Twitter ...daar was sketchcrawlGouda actief en het leek me erg interessant .In januari 2012 was in de Jeruzalemkapel in Gouda een Sketchcrawl en ik besloot er gewoon eens naartoe te gaan om het te zien en mee te doen!
Het idee dat overal op de wereld mensen op hetzelfde moment aan het tekenen zijn is toch prachtiG!
 
Het is erg leuk om te tekenen samen met mensen die tekenen leuk vinden ,of dat nu voor hobby of voor hun beroep is ,en of het nu kinderen of volwassenen zijn .
Je tekent gewoon iets uit de omgeving om je heen ,dit kan een persoon zijn ,een gebouw of een speciale vorm ,een bos bloemen of een stukje muur,een brug die open staat of een fiets die tegen de muur staat ,het is helemaal aan jouzelf ,niemand beoordeelt je, het is puur voor het tekenplezier!

Op deze dag ontmoette ik ook Diana ,zij was net als mij nieuwsgierig hoe Sketchcrawl in elkaar steekt en zij vond het ook leuk  om dit evenement naar haar woonplaats Rotterdam te halen.
Na een keer samen erover gesproken te hebben hebben wij besloten dit 4 jaarlijkse evenement 2x in Schiedam en 2x in Rotterdam te gaan organiseren.

Op de volgende link kan je meer lezen over het ontstaan van Sketchcrawl .
http://sketchcrawlgouda.blogspot.com/

1 opmerking:

  1. Bedankt voor de link naar Gouda!
    Wij vinden het zó leuk dat het sketchcrawl virus nu ook op andere plaatsen in Nederland toeslaat. Samen tekenen verbindt en inspireert mensen.
    We wensen jullie alle goeds in Rotterdam en Schiedam, en we komen graag eens tekenen!
    Hartelijke groet van Monique en Loes van Sketchcrawl Gouda

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Volgers